menu close menu

Letnji kamp – Zlatibor 2017.

Škola sporta Sport kids ovog leta organizuje II Sportski kamp za svoje članove od 25.06-02.07.2017. godine. Lokacija je kao i predhodne godine Zlatibor, Konačište Braća Sekulić. Konačište “Braća Sekulić” je jedno od najatraktivnijih na zlatiborskoj visoravni.

Objekat je smešten na obodu naselja Obudovica, 100 m od centra Zlatibora u podnožju skijaških padina i pruža izuzetan ugođaj oku i ostalim čulima. Odmaralište raspolaže sa 220 ležaja u 1/2, 1/3, 1/4 sobama i 1/5, 1/6 duplex apartmanima sa kupatilom, tv i internetom, restoranom i zastakljenom terasom. Konačište “Braća Sekulić” raspolaže sa dva 2 košarkaška terena-od kojih je na jedan postavljena tartan podloga, terenom za odbojku, terenom za odbojku na pesku i travnatim terenom sa klackalicama i ljuljaškama.

Aktivnost koje će biti zastupljene na „Sportskom kampu“:

-          Jutarnji i popodnevni trening (sportske igre, fudbal, košarka, odbojka, vežbe korektivne gimnasitke u prirodi, motorički poligoni…)

-          Pešačke ture

-          Poseta farmi životinja i upoznavanje sa biljnim svetom na samoj planini

-          Kreativne radionice

-          Odlazak na otvoreni bazen za decu u okviru hotela „Romansa“

Pogledajte fotografije sa prоšlogodišnjeg letnjeg kampa:

Ukoliko ste zainteresovani za kamp, zvaničnu ponudu možete dobiti od trenera na lokacijama ili vam možemo poslati ponudu na e-mail.

March 3, 2017 | Novosti, Uncategorized | Comments Off