menu close menu

Napravite čestitke sa svojim mališanom

Postoji nešto čarobno u novogodišnjim čestitkama. Još ako ih napravite sa svojim mališanom…sve zvuči fenomenalno zato krećemo na posao! Za početak ako vas mrzi ne morate ih slati poštom, već ih možete uručiti dragim osobama i verujte da će ih obradovati!

Uzmite hamer papir u boji. Ako ne pravite puno čestitki, možete uzeti i manji format, ali u različitim bojama. Pripremite: oho lepak, makaze, drvenu olovku, šljokice, flomastere u boji (ili tempere), malo vunice i ostalih drangulija za koje mislite da će vam koristiti.

Papir možete seći na različite načine…klasičan (na pola) ili ga presaviti na tri dela ili nacrtati jelku ili Deda Mraza pa ih iseći…ili šta god vam još padne napamet…

Kada odlučite za koga pravite čestitku, lakše ćete se odlučiti i za oblik…Recimo, ako pravite za drugare iz vrtića ili škole, možete je napraviti u obliku glave Deda Mraza, a kapu možete ukrasiti crvenom vunicom i šljokicama…

Kada ste iscrtali i obojili, možete sve „začiniti“ šljokicama, pa ih premazati bezbojnim lakom za nokte, kako bi se zadržale.

Ako želite da osobi kojoj poklanjate čestitku ugođaj bude potpun, ne zaboravite da napravite i kovertu.

December 30, 2012 | Novosti | Comments Off