menu close menu

Roditelj za primer

U nedelju 5.6.2016. godine, u Dečijem kulturnom centru “Majdan” u organizaciji JCI, održana je radionica: Roditelj za primer – interaktivne radionice za decu i roditelje.

Projekat -Roditelj za primer- (30)

Radionice su bile namenjene roditeljima i mališanima uzrasta od 3 do 7 godina. Kroz igru, primere i vežbanje, predavači su okrili kako da razvijate kreativnost, emocijalnu i socijalnu inteligenciju kod dece. Korišćenje govora kao podsticaja za razvoj mišljenja deteta, vaspitanje bez nagrade i kazne, koje su to vežbe pogodne u prevenciji deformiteta kod dece, hiperaktivnost i nezainteresovanost su samo neke od tema o kojima se diskutovalo.

Naši treneri Nevena Jovanović i Nikola Dubljanin, održali su radionicu na temu: Kako kroz igru organizovati sportsko popodne vašem detetu.

Cilj radionice je da roditeljima predstavi značaj fizičke aktivnosti za pravilan rast i razvoj deteta i predoči mogućnost i ideje kako da organizuju sportsku aktivnost. Na[i treneri su prikazali vežbe koje su značajne u prevenciji najčešćih telesnih deformiteta, vežbe za razvoj motoričkih sposobnosti kroz poligone i primere pomoću kojih će roditelji moći samostalno da organizuju detetu sportsku aktivnost. Pogledajte neke od fotografija sa radionice.

June 21, 2016 | Novosti | Comments Off